تعبير عن حادث مرور بالفرنسية 3 متوسط

تعبير عن حادث مرور بالفرنسية 3 متوسط


تعبير عن حادث مرور بالفرنسية 3 متوسط

تعبير عن حادث مرور بالفرنسية 3 متوسط

Iso onnettomuus


Eräänä päivänä ajoin erittäin lumisella tiellä, ja autoni oli kiipeämässä mäkeä, ja kuorma-auto edessäni alkoi pyöriä renkaillaan ja kääntyi sitten sivuun, ja se ajautui etupuolelta ensin toiselle vastaantulevan liikenteen kaistalle, joka oli tulossa alas mäestä, ja kuorma-auto osui välittömästi matkustajan puolelle.

,
Oudot olosuhteet

Ja eräänä päivänä ajoin autoani tyttäreni kanssa moottoritiellä näimme miehen ohituskaistalla, joka päätti viime hetkellä, että hänen piti päästä oikealle kaistalle, ja kun hän yhtäkkiä yritti vaihtaa kaistaa, toinen ajoneuvo katkaisi hänet, joten hän siirsi pyörää vasemmalle, välttääkseen törmäyksen, hän menetti hallinnan, hän istui lattialla, pitäen vuotavaa päätään, ja pyysin miehiä. Poliisi ja ensihoitajat antoivat lausuntoni ja jatkoin entiseen malliin .

Tärkeä loppu


Kun olin matkalla jonnekin talvella huomasin valkoisen Mersun pysäköitynä hätäpysäkillä ja miehen, jolla oli kangas tai jotain verta vuotavassa päässään, joten pysähdyin ja soitin ambulanssin numeroon ja ensihoitajat tulivat ja hoitivat häntä

عن الكاتب

Mohammed

كاتب محتوى تعليمي وأحب كل ما هو هادف ومفيد، وعندي يقين ان السعي للرزق والعمل دائما ما يأتي بكل خير.