’’biliyorum’’ pubg 17 sezon rp ödülleri || 2021

’’biliyorum’’ pubg 17 sezon rp ödülleri || 2021


’’biliyorum’’ pubg 17 sezon rp ödülleri || 2021

pubg 17 sezon rp ödülleri

pubg 17 sezon rp ödülleri PUBG Mobile, mobil platformda battle royale türünün önde gelen oyunlarından biridir. Oyunun geliştiricileri, kullanıcılar için genel oyun deneyimini geliştirmek için periyodik olarak yeni özellikler eklemektedir. PUBG Mobile’ın 16. Sezonu 17 Kasım’da yayınlandı ve Royale Pass özel bir Metro temasına dayanıyor. Her zamanki gibi, birkaç yeni kozmetik eşya getirecek. Her zaman olduğu gibi, sezon yaklaşık iki ay sürecek ve ardından sona erecek. Yeni sezonun, 16. Sezonun sona ermesinden kısa süre sonra başlaması bekleniyor.

PUBG Mobile Sezon 17 İçin Beklenen Çıkış Tarihi

Sezon 16’nın Royale Pass’i 17 Ocak 2021’de sona erecek ve ardından RP bölümü yaklaşık 24 saatliğine kilitlenecek. 17. sezonun 16. sezonun bitiminden bir gün sonra başlaması bekleniyor. Bu nedenle, PUBG Mobile‘daki Sezon 17, 19 Ocak‘ta başlayabilir. Kullanıcılar, sırasıyla 600 ve 1800 UC için Royale Pass – Elite Pass ve Elite Pass Plus’ın iki ücretli versiyonunu satın alabilecekler. Ayrıca, oyuncuların rütbeleri sıfırlanacak ve yine daha yüksek seviyelere tırmanmaya başlamaları gerekecek.

PUBG Mobile Sezon 17 M416
PUBG Mobile Sezon 17 M416

PUBG Mobile’ın 16

PUBG Mobile’ın 16. sezonu başlayalı çok olmadı ve oyunun 17. sezonu bundan tam 8 hafta sonra yani 2021 yılında gelecek ancak önümüzdeki sezon için birçok ödül yayınlanan bir YouTube videosu ile sızdırıldı. PUBG Mobile 2021 planları da açıklandı. Önümüzdeki sezonlarda PUBG Mobile’da neler olacağına hazırladığımız rehbere göz atarak öğrenebilirsiniz. Sezon 17’nin sızdırılan ödülleri ise hemen aşağıda yer alıyor:

Elmas Seviyeli M416 Silah Görünümü: Her RP sezonunda oyunculara bir silah görünümü veriliyor. Gelecek olan 17. sezonda da oyunculara turkuaz ve yeşilimsi renklerin ön plana çıktığı M416 skini verilecek.

PUBG Mobile Sezon 17 Galaksi Paraşüt
PUBG Mobile Sezon 17 Galaksi Paraşüt

Galaksi Paraşüt Görünümü: PUBG Mobile Royale Pass 17. sezonunda oyunculara bir paraşüt görünümü de verecek. Kaçıncı seviyede verileceği henüz belli değil ama 10 ya da 20. seviyelerde alınabileceği düşünülüyor. Paraşütün mor ve siyah renklerin ağırlıklı olup yıldızlarla kaplı olacağı görünüyor.

PUBG Mobile Sezon 17 Galaksi Anahtarlık
PUBG Mobile Sezon 17 Galaksi Anahtarlık Süsü

Galaksi Anahtarlık Süsü: Anahtarlık görünümü ise seviye 1 ile 10 arasında alınabilmesi bekleniyor.

PUBG Mobile Sezon 17 Spor Kıyafeti
PUBG Mobile Sezon 17 Spor Kıyafeti

Royale Pass 17. Sezon Kıyafeti: 17. sezonun paket ödülü havalı ve sportif bir spor kıyafeti.

PUBG Mobile Sezon 17 AUG
PUBG Mobile Sezon 17 AUG

Avcı AUG / M249 Silah Görünümü: Royale Pass 17’den alabileceğiniz bir diğer skin ise Avcı AUG ya da Avcı M249 skinleri. Bu silah kaplamasının kırmızı, mavi ve bazı sarı desenleri de bulunuyor.

PUBG Mobile Sezon 17 Kardan Adam Bombası
PUBG Mobile Sezon 17 Kardan Adam Bombası

Kardan Adam Bombası: PUBG Mobile Sezon 17’de Elite Pass ile elde edebileceğiniz harika bir bomba görünümü de bulunuyor. Patladığında ise kar etkisi yapıyor.

PUBG Mobile Sezon 17 Turkuaz Tava
PUBG Mobile Sezon 17 Turkuaz Tava

Turkuaz Renkli Tava: Elite Pass 30. seviyeye geldiğinizde turkuaz renklere sahip etkileyici bir tava görünümüne sahip olabilirsiniz. Önümüzdeki sezonun Royale Pass sezonunda daha birçok çarpıcı paketler daha bulunuyor ancak onlar henüz onaylanmadı.

pubgmobile official website

stylish pubg names here