pubg dış sağlayıcıdan doğrulama yapılamadı 2021

pubg dış sağlayıcıdan doğrulama yapılamadı 2021


pubg dış sağlayıcıdan doğrulama yapılamadı 2021

pubg dış sağlayıcıdan doğrulama yapılamadı

Popüler oyun Playerunknown’s battlegrounds (PUBG) yaşanan bir hata ile sık sık oyuncuların eleştirisine maruz kalıyor. Steam’ın popüler oyunu PUBG oyuncuların yaşadığı “dış sağlayıcıdan doğrulama yapılamadı hatası” ile tepki çekmeye başladı. Peki PUBG dış sağlayıcıdan doğrulama yapılamadı hatası nasıl düzeltilir? PUBG dış sağlayıcıdan doğrulama yapılamadı hatası çözümü nedir? Steam dış sağlayıcıdan doğrulama yapılamadı hatası çözümü nedir? Kısacası Playerunknown’s battlegrounds dış sağlayıcıdan doğrulama yapılamadı hatası nasıl çözülür?

Playerunknown’s battlegrounds Steam platformunda yayınlanan oldukça geniş bir hayran kitlesi bulunan popüler oyunlardan. Peki PUBG böyle popüler bir oyun dış sağlayıcıdan doğrulama yapılamadı hatası diye bir hata verir? Bunun sebebi nedir? Steam dış sağlayıcıdan doğrulama yapılamadı hatası nedir ve nasıl çözülür?

Playerunknown’s battlegrounds çoğumuzun bildiği gibi Steam üzerinden oynanan bir oyun, haliyle PUBG oyunu sunucuları Steam aracılığı ile çalışıyor. Yani PUBG oyunun tüm verileri Steam sunucuları aracılığıyla sağlanıyor. Tabi PUBG dışında birçok oyun da sunucu bilgilerini Steam sunucuları aracılığı ile kullanıma sunuyor. Gerek PUBG gerek diğer Steam oyunlarında dış sağlayıcıdan doğrulama yapılamadı hatası, Steam sunucularının yoğunluğundan kaynaklanıyor. Yani Steam üzerinden oynadığınız her oyun, aslında sunucuya bağlanmadan önce Steam sunucularına bilgi göndererek oyunu Steam üzerinden doğruluyor.

Fakat oyuncular yoğun olarak sunucuya bilgi gönderdiği zaman Steam sunucuları bu doğrulamaya cevap veremiyor. Sonuçta bu doğrulamayı yapamayan oyun, bazı oyunculara dış sağlayıcıdan doğrulama yapılamadı hatası veriyor. dış sağlayıcıdan doğrulama yapılamadı hatası çözümü için sadece birkaç dakika bekleyip oyunu tekrar açmanız gerekiyor. Yani dış sağlayıcıdan doğrulama yapılamadı hatası için sunucuların yoğunluğunun azalmasını beklemekten başka çözüm bulunmuyor.

PUBG Dış Sağlayıcıdan Doğrulama Yapılamadı Hatası Çözümü

Son zamanlarda çoğu PUBG oyuncusu bu hata ile karşılaşıyor ve çözümünü bilmiyor. Bildiğiniz üzere PUBG, Steam üzerinden oynanan bir oyun ve haliyle PUBG oyunu sunucuları Steam aracılığı ile çalışıyor. Tabi PUBG dışında birçok oyun da sunucu bilgilerini Steam sunucuları aracılığı ile kullanıma sunuyor. Dış sağlayıcıdan doğrulama yapılamadı hatası Steam sunucularının yoğunluğundan kaynaklanıyor. Yani Steam üzerinden oynadığınız her oyun aslında sunucuya bağlanmadan önce Steam sunucularına bilgi göndererek oyunu Steam üzerinden doğruluyor.

Fakat oyuncular oyunlara yoğunlaştığı zaman Steam sunucuları bu doğrulamaya cevap veremiyor. Sonuçta bu doğrulamayı yapamayan PUBG bazı oyunculara dış sağlayıcıdan doğrulama yapılamadı hatası veriyor. Dış sağlayıcıdan doğrulama yapılamadı hatası çözümü için sadece birkaç dakika bekleyip oyunu tekrar açmanız, yani dış sağlayıcıdan doğrulama yapılamadı hatası için sunucuların yoğunluğunun azalmasını beklemekten başka çözüm bulunmuyor.

PUBG Nedir

PlayerUnknown’s Battlegrounds, ya da bilinen adıyla PUBG, Bluehole tarafından yayımlanan ve geliştirilmekte olan çok oyunculu bir video oyunudur. Oyunda 100’e yakın (en fazla 100) oyuncu rotası belirlenmiş bir uçağın içinde oyuna başlarlar. İstedikleri zaman uçaktan atlarlar ve paraşütleriyle adanın herhangi bir konumuna inerler. Oyuncuların temel amacı çeşitli yerlerden buldukları çeşitli silahlarla diğer oyuncuları öldürüp ölmeden en sona kalan oyuncu olmaktır. Oyun esnasında adanın haritasındaki güvenli alan gittikçe küçülmeye başlar. Harita küçüldükçe oyuncular daha küçük bir alana yoğunlaşırlar ve birbirlerini görüp saf dışı bırakmaları ihtimâli kolaylaşır. Oyunda en son hayatta kalan oyuncu/takım oyunu kazanır.